Voldby

Vejarbejde og smalle spor på Viborgvej

Der er utætheder i broen over Voldby Bæk i Voldby. Foto. Vejdirektoratet.

Den lille bro over Voldby Bæk på Viborgvej skal have udskiftet fugtisoleringen, da den gamle isolering er utæt. Arbejdet finder sted på rute 26 i den nordlige ende af Voldby og begynder mandag den 30. maj. Arbejdet slutter forventeligt i slutningen af september 2022.

Mandag den 30. maj går Vejdirektoratet i gang med at renovere broen over Voldby Bæk i Voldby.

Det sker, fordi den nuværende fugtisolering har udtjent sin værnepligt og er blevet så utæt, at det nu er på tide at udskifte den.

Når arbejdet er gennemført, kan trafikanterne se frem til den samme trygge færdsel over broen som altid.

Information til trafikanterne

I myldretiden skal man forvente mere kø end normalt på Viborgvej. Selv om der ikke er meget plads, holder Vejdirektoratet fast i de nuværende kørespor, der dog vil være smallere end normalt, mens arbejdet står på.

Ét fortov bliver også holdt åbent, og arbejdet bliver opdelt i tre etaper for at gøre det lettere at arbejde på hele broen. Desuden er det nødvendigt at spærre Bryggergade ved cykelhandleren BK Cykler.

Cyklister vil være nødt til at stige af cyklen og trække på fortovet langs de cirka 50 meter, hvor der bliver udført vejarbejde. Lokale beboere må finde adgang til Viborgvej via Kastaniestien eller Sjellevej, da Bryggergade bliver spærret.

Gode råd til trafikanter

Vejdirektoratet opfodrer pendlere til at bruge alternative ruter for eksempel Silkeborgmotorvejen eller sekundærruter som 457. Overvej at pendle uden for myldretiden og forvent en smule ekstra køretid.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Kommentarer