Kultur

Rytmisk korkoncert i Riddersalen på Ulstrup Slot

VoxBox. Pressefoto

Ulstrup Slot byder velkommen til sin nyrenoverede ‘Riddersal’, i nordfløjen og koncert med det rytmiske kor VoxBox onsdag 20. marts.

Ulstrup Slot har for nylig færdiggjort restaureringen af Riddersalen, hvor man nu inviterer til koncert med det Viborgbaserede kor, VoxBox,som i 2023 kunne fejre 10-års jubilæum. 

Koret blev startet af Pavlina Salehi og Anders Hjorth Nielsen, begge meget erfarne korledere fra Viborgs kormiljø, om syntes, at der manglede et dygtigt rytmisk kor i Viborg kun for sangerinder. 

De startede VoxBox i september 2013, og målet har fra starten været at lave et fantastisk koncertkor, som både kan stå alene i front eller være backingkor for solister og orkestre.

Koret har sunget med flere forskellige solister, blandt andre Back to Back, Anna David, Mek Pek, Viborg Big Band, Dario Campeotto, Ivan Pedersen, Marie Carmen Koppel, Jonas Rasmussen, Jesper Lundgaard, Lene Siel, Julie Maria og Nikoline Steen Christensen.

VoxBox synger alt fra små intime kirkekoncerter til store koncerter med orkester. Korets repertoire er arrangementer af kendte og moderne popsange, gerne med en lille twist. I løbet af koncerterne vil publikum deltage aktivt på flere forskellige måder. Sangene synges op til seks-stemmig a cappella og med musikledsagelse. 

Til koncerten på Ulstrup Slot vil der være sange af kunstnere som Tina Dickow, Oh Land, Miley Cyrus, Lukas Graham, Marie Key, Coldplay, Elton John, Adele med flere.

Inden koncerten begynder klokken 19.30, er der mulighed for at købe et glas vin og nyde Ulstrup Slots smukke omgivelser.

 

Kommentarer