Hinnerup

Unge deltog i Rema 1000 AquaCamp hos HOG Svømning

Foto: REMA 1000 AqauCamp.

Mere end 5700 børn og unge har i løbet af sommeren deltaget på en Rema 1000 AquaCamp. Det er en ny rekord, som blandt andet blev slået i samarbejde med HOG Svømning.

Den 18. sommer med Rema 1000 AquaCamps landet over er nu vel overstået. Der har været en stor tilgang til de danske svømmeklubbers camps, efter et forår med nedlukning og ingen svømmeundervisning. Den store tilgang har resulteret i et rekordstort antal deltagere denne sommer med 5754 børn fordelt på 131 camps i 49 klubber.

De svømmeklubber, der denne sommer greb muligheden for at afholde en eller flere camps, og har været med til at sikre aktivitet for mange børn, som med sikkerhed er vendt trætte hjem hver dag med mange dejlige oplevelser i bagagen.

”I Dansk Svømmeunion er vi utrolig glade for at så mange svømmeklubber greb muligheden for at aktivere rigtig mange børn og unge sommeren igennem, på trods af en massiv nedlukning i foråret”, udtaler udviklingskonsulent Lene Madegaard. ”Svømmeklubberne har været med til at løfte et stort ansvar, og har været med til at skabe glæde hos tusindvis af børn, som i en meget lang periode har manglet og savnet det fællesskab, der er ved at gå til en fritidsaktivitet”, fortsætter hun.

Tak til sponsorerne af REMA 1000 AquaCamp

At afholde REMA 1000 AquaCamp er forbundet med mange udgifter, og derfor er det af afgørende betydning, at virksomheder vil hjælpe til og støtte en god sag – både i form af produkter til børnenes meget populære goodie-bags og i form af økonomisk støtte.

Goodie-bags uddeles til samtlige børn på førstedagen af camp’en. I disse fandt børnene i år en flot T-shirt, drikkedunk, svømmebriller, en badehætte, baderådsfolder, aktivitetshæfte, rabat til TYR’s webshop og rabatkupon til WOW PARK. Derudover får børnene i år frugt- og nøddesnacks, frisk frugt og saftevand hver dag, sponsoreret af REMA 1000.

Der skal lyde en stor tak til vores sponsorer og samarbejdspartnere. Goodie-bag og indhold skaber stor begejstring blandt deltagerne på Rema 1000 AquaCamp. I år har følgende sponsorer og samarbejdspartnere har været en del af Rema 1000 AquaCamp 2021:

  • REMA 1000: Navnesponsor, hovedsponsorat, drikkedunk, frugt- og nøddesnacks, frugt og saftevand.
  • Trygfonden: Goodie-bags, malebøger, aktivitetshæfte og baderådsfoldere
  • WOW Park: Rabat til et besøg i en af deres to parker
  • TYR Danmark: Rabatkode til deres webshop

Tak til svømmeklubberne

Der skal også lyde en stor tak til de arrangerende klubber. De bruger sommeren på at aktivere børn og unge på en sjov og lærerig måde!

Vi glæder os i Dansk Svømmeunion til at se endnu flere børn på REMA 1000 AquaCamp næste sommer – eller måske allerede i efterårsferien, vinterferien eller påskeferien. Flere svømmeklubber er nemlig også begyndt at afholde REMA 1000 AquaCamp i de mindre ferier, og aktiverer dermed endnu flere børn i løbet af året.

Bag om REMA 1000 AquaCamp

REMA 1000 AquaCamp har nu eksisteret i 18 år, og er et koncept målrettet børn i alderen 7-12 år. Deltagelse på en REMA 1000 AquaCamp kræver ingen forudsætninger, og det kræver heller ikke et medlemskab af en svømmeklub. Der er endda også plads til børn, der endnu ikke har lært at svømme.

Det er de lokale svømmeklubber, der arrangerer en eller flere REMA 1000 AquaCamps, med baggrund i et koncept udviklet af Dansk Svømmeunion.

Kommentarer