Hammel

Nu kan Hammel GF kalde sig DBU Børneklub

Bestyrelsesmedlem Anders H. Jørgensen og Børneudviklingstræner Tommy Rasmussen – begge fra Hammel GF - samt bestyrelsesmedlem fra region 3 i DBU Jylland Morten Rask Thomsen. Foto: Hammel GF Fodbold.

Med Hammel GF Fodbolds nye titel som DBU Børneklub viser Hammel GF Fodbold, at klubben virkelig vil børnefodbolden.

For nu og i fremtiden vil klubben arbejde endnu mere målrettet med deres børnefodboldtilbud for på den måde at sikre, at de har et rigtig godt børnemiljø til klubbens fodboldbørn. Det betyder også, at klubben vil prioritere børnefodbolden både økonomisk og organisatorisk.

At være blevet DBU Børneklub er først og fremmest en måde, hvorpå Hammel GF Fodbold som klub arbejder med deres børnefodbold i en særlig retning. Forskellige fokusområder skal være med til, at de sikrer, at børnene i klubben er sunde og glade fodboldbørn. Dette er udmeldingen fra initiativtagerne i Hammel GF Fodbold, Fodboldformand Jesper Balker og bestyrelsesmedlem Flemming G. Sørensen. 

DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil de i Hammel GF gerne bidrage til, og derfor har de nu underskrevet en aftale om at blive DBU Børneklub og arbejde målrettet med deres børnefodboldtilbud. 

Trænernes træner

Som et tiltag i forbindelse med DBU Børneklub har Hammel GF Fodbold tilknyttet Tommy Rasmussen som børneudviklingstræner. Det sker også som et led i at have øget fokus på børnene på fodboldbanen. Tommy er trænernes “ ven” til sparring og supervision og anden support til træner. Hans opgave er at stå til rådighed for trænerne, og hvis de har brug for hjælp, kan han træde til. Men det handler også om at observere træningen og komme med hjælp og supervision. 

Aftalen blev markeret med overrækkelse af fane og klubskilt som bevis på at Hammel GF Fodbold nu er en DBU Børneklub. 

Kommentarer