Ulstrup

Kunstforeningen ”Kunstriddernes” er klar med høstudstilling på Ulstrup Slot 3. og 4. september

Motiv af Gerda Louise Buchgrait (beskåret). Fremsendt foto

Kunstforeningen ”Kunstridderne” byder velkommen til sin Høstudstilling på Ulstrup Slot.Udstillere er billedkunstner og ægteparret Gerda Louise og Frank Buchgrait fra Horsens.Gerda Louise Buchgraitz tager ofte udgangspunkt i mytologien og menneskelige relationer. I sit helt egen abstrakt figurative udtryksform tager hun os med på en rejse, hvor malerierne ofte skildrer en sindsstemning.

“Som fuldtidsmaler har jeg altid opstillet et par lærreder i mit atelier. Som oftest er den hvide flade inspiration nok til at gå i gang med pensel og farver.

Ideen til motivet opstår længere fremme i processen, når linjen, formen og farvefladerne begynder at spille med.Samspillet og kommunikationen med billedet er dels styret af elementerne på lærredet og dels af hvad min bevidsthed eller underbevidsthed fremkalder”.

Frank Buchgraitz fortæller ofte en historie med humor og lidt galskab.

Meningen og logikken kan være svær at finde, og når forundringen kommer til stede hos beskueren, har kunstneren opnået sit mål. Han har markeret sig inden for det naivistiske, hvor han ser stort på perspektiv, vinkler og størrelser. Det er altså humoren der er drivkraften i Frank Buchgraitzs farverige og groteskeunivers, hvor han gengiver mennesker med et stærkt og originalt udtryk, der altid giver anledning til smil og begejstring.

Der er fernisering lørdag 3. september kl. 11.00, hvor kunstforeningen er vært med et glas vin og lidt andet godt. Udstillingen holder åbent 11 – 17 begge dage, og der er mulighed for at for at købe kaffe og kage i Slotsgården

Gratis adgang for medlemmer, alle andre skal betale10 kroner ved indgangen.

Kommentarer