Ulstrup

Julemarked på Ulstrup Slot den 3. og 4. december 2022

Foto: Ulstrup Slot Fonden

Julen nærmer sig og i Ulstrup er Lions Hvorslev igen ved at gøre klar til årets julemarked på Ulstrup slot.

Det er 34. gang Lions holder Jul på slottet den 1. weekend i december måned, altså den 3. og 4. december 2022

Julemarkeden holder åbent kl. 10:00 – 16:00 begge dage.

De mange trofaste julemarkedsgæster kan se frem til, at julemarkedet stort set ligner sig selv, men lidt nyt skal der til. Der vil som altid være tombola og servering af nybagte æbleskiver og gløgg i Riddersalen. I kælderen under slottets østfløj er der hyggelige boder.

Lion Klubbens norske venner, fra Lions Hå i Rogaland, er igen på plads med norske specialiteter og måske et lille glas linjeakvavit. Desuden kan man også købe kaffe, pølser og friskbagt brød fra bageren på Sønderbro i Bjerringbro.

Lørdag får julemarkeden, som sædvanligt, besøg af julemanden kl. 13:00. Han ankommer sammen med Nissegarden fra Hinnerup.

Søndag kommer julemanden kl. 13:00 hvor han har følgeskab af lokale heste og deres ryttere. Derudover vil man i løbet af søndagen også kunne være heldig at blive mødt af sød julemusik fra bandet ” Småt og brandbart ”.

Gennem årene er julemarkedet vokset i omfang også i antallet af besøgende. Derfor har Lions Club Hvorslev ændre lidt på opstilling i slotsgården, men den er stadig fyldt op med boder.

Duften af brændte mandler og grillpølser lokker publikum hen i det nordvestlige hjørne, hvor Lions egen bod også sælger lokale produkter. Igen i år vil det være muligt at købe juletræer, som er dyrket af Ulstrup Slot, og salget af disse vil ske i slothaven.

Det er gratis at besøg julemarked. Dog opkræver vi 10kr i parkeringsafgift som tilfalder Ulstrup Slot Fonden.

Julemarkedets overskud går ubeskåret til Lions klubbens donationer. Klubben vægter at donere midlerne nogenlunde ligeligt til lokale formål og til Lions internationale aktiviteter.

 

Kommentarer