Erhverv

Hos Bridgestone er de en smule lykkeligere, end de plejer

Foto: Bridgestone.

Det er de, fordi de har brugt en del tid sammen med de fantastiske mennesker hos LykkeLiga – børn og voksne! Bridgestone er nemlig blevet legekammerat med LykkeLiga, og dét kan man kun blive glad af. LykkeLiga er et positivt nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier.

LykkeLigas fokuspunkter er:

1. At etablere lokale håndboldhold for udviklingshandicappede børn mellem 5 og 16 år, for at skabe netværk for børn og familier på og udenfor banen.

2. At bringe mere lykke og flere positive oplevelser ind i livet for udviklingshandicappede børn og deres familier, fordi et liv med udviklingshandicap ofte er fyldt med begrænsninger.

3. At opbygge et sjovt, skævt og kærligt fællesskab mellem familier med udviklingshandicappede børn, som ikke handler om konkrete diagnoser.

4. At skabe positiv synlighed for udviklingshandicappede børn og dermed bedre integration i samfundet.

Og det bakker de op om hos Bridgestone. Derfor har de meldt sig under fanerne og er blevet sponsor for – eller legekammerat med – LykkeLiga med ønsket om at arrangere unikke oplevelser for de dejlige børn.

Der bliver fart på hen over sommeren og gang i de helt store maskiner!

• 16. maj inviterede Bridgestone 40 børn til race på Jyllandsringen, hvor det gik virkelig stærkt!

• LykkeLiga skal selvfølgelig også med til fest, når Bridgestone fejrer deres 50-års jubilæum den 18. juni med masser af traktorer, lastbiler og dæk og ikke mindst, lidt af en laber bil – en Lamborghini Huracán STO

• Senere på sommeren skal de på landbrugsbesøg og se på kæmpe maskiner

• Sommeren byder også på traktortræk, hvor børnene kan se de helt tunge køretøjer give den max gas

• Endelig er der planlagt golfarrangementer i efteråret.

Med den gejst og begejstring, LykkeLiga kommer med, er Bridgestone sikre på, at der nok skal komme endnu flere sjove, skøre og underholdende events til, så børnene kan få en op opleveren!

Kommentarer