Ulstrup

Billedkunst og keramik på Kunstriddernes forårsudstilling i Ulstrup

Eksempel på keramik af Lars Kalmar Kastanje. Fremsendt foto

Kunstforeningen Kunstridderne inviterer atter til den traditionsrige forårsudstilling på Ulstrup Slot, hvor to spændende kunstnere viser udvalg af deres værker. Det sker den kommende weekend lørdag  22. og søndag 23. april, begge dage klokken 11 til 17.

Udstiller er arkitekt, designer og kunstner Lars Kalmar Kastanje og arkitekt og keramiker Lars Ibsen, som går i dialog med hinanden i Ulstrup Slots flotte, gamle  ‘Riddersal’ i slottets nordfløj.

Der er fernisering på lørdag den 22. april klokken 11.00, hvor Lars Ibsen vil være til stede, og kunstforeningen er vært med et glas vin. Om søndagen vil det være muligt at møde Lars Kalmar Kastanje.

Lars Ibsen har, som arkitekt, altid interesseret sig for design og formgivning.

I hans arbejde med keramikken kan han frit eksperimentere med farver, overflade, æstetik og udtryk og det er ofte i eksperimentet han finder ny inspiration til sine unika skåle, kuber og lågkrukker i stentøj.

I Lars Kalmar Kastanjes billeder er grænsen for abstraktion og figuration flydende. Lars er optaget af at opnå grafisk stærkt udtryk med en stor grad af stoflighed, farvevalg og dybde.

Kompositorisk benytter han sig ofte af abstrakte former med figurative elementer med det formål at skabe en stemning i billedet, der inspirerer til fordybelse, eller som vækker fantasien hos beskueren.

Udstillingen holder åbent begge dage klokken 11 til 17. Der er gratis adgang for medlemmer, mens ikke-medlemmer slipper med en flad tier.

Der kan købes the, kaffe og kage, som kan nydes i den hyggelige slotsgård.

Eksempel på grafik af Lars Ibsen. Fremsendt foto

Kommentarer