Hammel

Årets fodbold HGF’er 2022

Foto: Hammel GF Fodbold.

Årets Fodbold HGF’er har efterhånden igennem en lang uafbrudt periode siden de tidlige podeår været fast medlem som frivillig leder.

Frivillighedserhvervet har i godt 10 år haft udgangspunkt i en altkoordinerede trænerrolle på en af klubbens drengeårgange. 

Opgaven er blevet udført af Årets Fodbold HGF’er med stor ro og engagement, til glæde for mange medlemmer, familier og Hammel GF Fodbold.

Udover det ugentlige arbejde med at træner 2007-årgangen, samt holde dem godt informeret, har årets fodbold HGF’er også bidraget i sit træner/leder team med at skabe rammer udover kerneydelserne. Således er der ydet en stor arbejdsindsats i bl.a. at være med Ålborg City cup og diverse stævne på eget initiativ.

Fodboldbestyrelsen har løbende igennem årene oplevet en træner der altid har været god dialog omkring, og samtidig har været yderst hjælpsom i at koordinere hjælpere til klubopgaver som arbejdsdage eller andre foreningsevents der også ligger væk fra kerneopgaven som træner. 

Med håb om at årets fodbold HGF’er fortsat må bidrage til sine årgang og klubben i fremtiden, vil klubben gerne takke og hylde personen for den indsats indtil nu.

Derfor er det fuldt fortjent, at klubben udnævner Årets HGF’er 2021, nemlig Inge Foged.

Kommentarer